Házirend

  1. Egyszeri bérbevétel esetén: A foglalkoztató előre meghatározott, lefoglalt órájának lemondását 48 órával előtte fogadjuk el. Ha a foglalkoztató a lefoglalt foglalkozásának előző,illetve aznapján mondja le, úgy az előzőleg megegyezett bérleti díj 1/2-ét meg kell térítenie. Az egyszeri bérbe vétel azt jelenti, hogy az adott hónap 1, vagy két napján, de nem heti rendszerességgel történő a  bérbe vétel.
  2. Rendszeres bérbevétel esetén:  A foglalkoztató előre meghatározott, lefoglalt órájának lemondását  kizárólag betegség, vagy extrém történés esetén fogadjuk el, máskülönben a foglalkoztatónak a foglalkozásához szükséges óra teljes teremdíját  meg kell térítenie. A rendszeres bérbevétel azt jelenti, hogy a bérbeadó a bérlőnek heti rendszerességgel, azon belül legalább heti egy alkalommal negyedéves meghosszabításokkal bérbe adja. Extrém esetek: családi esemény, hivatali ügyintézés,stb
  3. Amennyiben a foglalkozás az előre meghatározott időtartamnál tovább tart, úgy 1000 Ft/20perc további bérleti díj számolódik fel.
  4. A foglalkoztató a foglalkozása előtt 24 órával köteles a foglalkozásához szükséges kellékeket, technikát és egyéb szükséges a Sapientia által biztosítható igényeket leadni, igényelni.
  5. A foglalkoztató köteles a foglalkozásán résztvevőket a foglalkozása megkezdése előtt a megfelelő házirenddel tájékoztatni.
  6. A Sapientia Központ területén és központján belül kérjük ügyeljenek és vigyázzanak a tisztaságra.
  7. A Sapientia Lélekgyógyászati központba való belépés a nem megfelelő viselkedés, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén megtagadható.
  8. A termekbe utcai cipővel belépni esztétikai és higiéniai okokból nem lehet.
  9. A Sapientia Lélekgyógyászati Központ Területén csak a kijelölt helyen engedett a dohányzás.
  10. Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.